Have a question?
Poruka je poslata Zatvori

Kako do uspeha?

Izaberite kurs Excel-a

Među ponuđenim kursevima na sajtu, pronađite kurs Excel-a.

Počnite sa učenjem

Prijavite se za besplatne šablone, odgledajte besplatne lekcije i donesite odluku da je ovo kurs za Vas.

Poklon za Vas!
Besplatni Excel šabloni

Upišite Vaše podatke i besplatne šablone (Excel templates) ćemo Vam poslati na mail.
Materijal sadrži 5 šablona koji će vam pomoći u svakodnevnom životu, i to za mesečno praćenje ličnih prihoda i rashoda, za bolju organizaciju, šablon fakture sa PDV-om, za paušalce KPO obrazac i faktura, šablon za grafički prikaz rezultata prodaje, kao i šablon za izračunavanje prelomne tačke rentabilnosti.

Zašto Excel?

Mnogi ljudi sanjaju o većoj plati, uspešnom sopstvenom biznisu, kući iz snova, putovanjima i ugodnom životu, ali ih život bacaka – nemaju kontrolu nad svojim poslovanjem, brinu o zaposlenju, troše nesvesno, sa stalnim nedostatkom vremena.

I znam, teško je izaći iz tog začaranog kruga, i preduzeti još jednu akciju. I sama sam radila neefikasno i iscrpljujuće, ne uspevajući ništa da uštedim. Microsoft Excel je alat koji je meni unapredio život, doprineo je mom uspehu na poslu, koristila sam ga prilikom pisanja doktorskog rada, ali mi je takodje pomogao da se bolje organizujem i počnem da planiram svoje vreme i investicije. U želji da svoje znanje podelim sa drugima kreirala sam online kurs Excel-a. Pozivam vas da naučite da radite u ovom fantastičnom programu, da postanete efikasniji i sebi olakšate ne samo donošenje odluka, nego celokupan život.   

Na kursu ćete naučiti osnove Microsoft Excel-a, upoznaćete se sa Excel radnim okruženjem, moći ćete da izvršavate proračune formulama, da radite formatiranje tabela, kao i da kreirate vizualizacije podataka putem grafikona.

Učenje Microsoft Excel-a Vam je sada dostupnije nego ikad, kada i odakle god poželite. Prijavite se odmah klikom na LINK.

Nemojte gubiti dragoceno vreme svog života radeći neefikasno i trošeći nepromišljeno.  

Uzmite sada svoj život u svoje ruke, digitalizujte se, budite na klik do potrebnih podataka, budite na klik do uspeha.

Vreme je da počnete da
investirate u sebe.

Vaš vodič na ovom putu sam ja, Sanja Vuković.
Doktorirala na Fakultetu organizacionih nauka, imam preko 15 godina radnog iskustva. Veliki deo karijere sam bila angažovana na poslovima izveštavanja, koji su upravo podrazumevali rad u Microsoft Office Excel aplikaciji.
Za sve dodatne informacije o Excel kursu, možete mi pisati na email: s.vukovic@kurseviprogramiranja.rs