Have a question?
Message sent Zatvori

Politika korišćenja sajta

Uslove korišćenja sajta, politiku privatnosti kao i politiku upravljanja kolačićima možete naći na ovoj stranici.

Korišćenjem ovog web sajta i njegovih usluga smatramo da ste u potpunosti saglasni i prihvatate uslove i politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja sajta, politikom privatnosti, ne smete koristiti ovaj sajt kao ni usluge koje nudi. Korišćenje web sajta i usluga društva izričito je uslovljeno saglasnošću sa svim uslovima ovog ugovora, uz isključenje svih drugih uslova.

Politika privatnosti

Politiku privatnosti možete skinuti sa ovog linka.

Politika upravljanja kolačićima

Politiku upravljanja kolačićima možete naći na ovom linku.

Politika reklamacije

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu i u tim slučajevima reklamacija nije moguća. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom kupovine kurseva na Web sajtu ili niste dobili kupljeni kurs, molimo Vas da kontaktirate korisnički servis info@kurseviprogramiranja.rs ili na broj +381 62 1513 644 i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti kako biste dobili kupljeni kurs.

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email info@kurseviprogramiranja.rs sa zahtevom za reklamaciju.

Povraćaj sredstava

U slučaju odustanka od kursa ili nezadovoljstva, potrošač ima pravo na zahtev za povraćaj novca ili na zahtev za zamenu za drugi kurs ukoliko je reklamacija podneta u roku od 15 dana od datuma izvršenja uplate, i ukoliko nije pređeno više od 1/5 (jedne petine) kursa. Zamena se vrši za kurs u istom cenovnom rangu, jeftiniji ili doplatom razlike za skuplji. Zahtev se šalje elektronskim putem na adresu info@kurseviprogramiranja.rs.

Ako se kupac odluči za povraćaj sredstava, kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih
kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, internet prodavnica kurseviprogramiranja.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i
Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava
na račun korisnika kartice

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac.

Plaćanje putem IPS skeniraj

Svoju online porudžbinu možete platiti instant plaćanjem, metodom IPS skeniraj. Kada izaberete IPS skeniraj bićete preusmereni na stranicu na kojoj će Vam biti prikazan jednokratan IPS QR kod koji je obezbedila Banca Intesa Beograd. Aplikacijom mobilnog bankarstva koju imate instaliranu na svom mobilnom uređaju skeniraćete/preuzećete podatke iz generisanog IPS QR koda i plaćanje obavljate jednostavno, u sigurnom okruženju Vaše banke. Informacija o ishodu plaćanja biće Vam prikazana odmah po završetku obrade na našem sajtu ali će Vam biti dostavljena i putem imejla.

Ako internet prodavnicu posećujete preko mobilnog telefona, plaćanje putem IPS skeniraj možete izvršiti i tako što ćete nakon odabira IPS skeniraj, izabrati banku čijom aplikacijom želite da izvršite plaćanje i kliknuti na dugme za plaćanje. Na taj način ćete otvoriti aplikaciju mobilnog bankarstva banke koju ste izabrali i u njoj potvrditi izvršavanje plaćanja, kao što biste to uradili i po skeniranju IPS QR koda. 

Onlajn plaćanje platnim karticama

Na našem sajtu možete plaćati i onlajn vašim platnim karticama, i to Visa, MasterCard, Maestro, Amex i Dina.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za
informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti
kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u
trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost
neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih
troškova.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Internet prodavnice kurseviprogramiranja.rs  obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni internet prodavnice kurseviprogramiranja.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.