Have a question?
Poruka je poslata Zatvori

Uslovi korišćenja sajta

Uslove korišćenja sajta, politiku privatnosti kao i politiku upravljanja kolačićima možete naći na ovoj stranici.

Korišćenjem ovog web sajta i njegovih usluga smatramo da ste u potpunosti saglasni i prihvatate uslove i politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja sajta, politikom privatnosti, ne smete koristiti ovaj sajt kao ni usluge koje nudi. Korišćenje veb sajta i usluga društva izričito je uslovljeno saglasnošću sa svim uslovima ovog ugovora, uz isključenje svih drugih uslova.

Politika privatnosti

Politiku privatnosti možete skinuti sa ovog linka.

Politika upravljanja kolačićima

Politiku upravljanja kolačićima možete naći na ovom linku.

Politika reklamacije

Kursevi koji se prodaju putem našeg sajta www.kurseviprogramiranja.rs predstavlja vid isporuke digitalnog sadržaja putem prikaza lekcija, videa, audio snimaka, kvizova i igrica na platformi. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za greške kupaca, pogrešno kupljene proizvode ili bilo koje druge treške koje se odnose na postupke prilikom kupovine na našem Web sajtu i u tim slučajevima reklamacija nije moguća. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom kupovine kurseva na našem sajtu ili niste dobili kupljeni kurs, molimo Vas da kontaktirate korisnički servis info@kurseviprogramiranja.rs ili na broj +381 62 777 244 i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti kako biste dobili kupljeni kurs.

Kompanija Kampster d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu i u tim slučajevima reklamacija nije moguća. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom kupovine kurseva na Web sajtu ili niste dobili kupljeni kurs, molimo Vas da kontaktirate korisnički servis info@kurseviprogramiranja.rs ili na broj +381 62 1513 644 i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti kako biste dobili kupljeni kurs.

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email info@kurseviprogramiranja.rs sa zahtevom za reklamaciju.

U slučaju odustanka od kursa ili nezadovoljstva, potrošač ima pravo na zahtev za povraćaj novca ili na zahtev za zamenu za drugi kurs ukoliko je reklamacija podneta u roku od 15 dana od datuma izvršenja uplate, i ukoliko nije pređeno više od 1/5 (jedne petine) kursa. Zamena se vrši za kurs u istom cenovnom rangu, jeftiniji ili doplatom razlike za skuplji. Zahtev se šalje elektronskim putem na adresu info@kurseviprogramiranja.rs.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac.